درباره کره بادام زمینی
تا حالا کره بادام زمینی خوردین ؟ راستش من فکر کنم یک بار خوردم ، خالی نه ، روی نون باگت اما برای بار اول فکر کنم به ذائقه من خوش نیومد . شاید مثل قهوه بوده باشه ... اولین بار که خوردم بدجور تلخ بود و اصلا خوشم نیومد ولی بعدها انقدر خوشم اومد که دیگه چایی نمی تونستم بخورم .
بادام زمینی خودش از قدیم توی نواحی گرمسیری قاره آمریکا وجود داشت و از اونجا معروف شد اما جاهای مختلف دنیا ، مثل چین ، هند و جاهای دیگه هم وجود داشت و کشت میشد ، اما کره بادام زمینی داستان دیگه ای داره .
کره بادام زمینی توی کشور آمریکا به وجود اومد ( ایالات متحده ) . البته چینی ها سال ها پیش سُس بادام زمینی درست می کردن . اما حالا خود کره بادام زمینی از چی درست میشه ؟ درسته که اسمش کَره هست ، اما از کَره درست نمیشه ، موادی که برای درست کردن کره بادام زمینی ( Peanut butter ) به صورت تجاری استفاده میشه از این قراره :
بادام زمینی ، روغن ، شکر ، نمک ، یه نوع تثبیت کننده برای این که روغن و مواد دیگه از هم جدا نشن و همینطور طعم دهنده های مختلف .
خیلی جالبه که بدونین ۹۰ درصد کره بادام زمینی از « بادام زمینی » درست میشه و ۱۰ درصد دیگه رو موادی مثل شکر و ... تشکیل میدن . اما حالا کره بادام زمینی چطور برای اولین بار درست شد ؟
اولین بار کره بادام زمینی برای مصرف دارویی در سال 1890 و در شهر سنت لویز ( St. Louis ) ایالت میزوری آمریکا درست شد . اما در سال ۱۹۰۳ ،مردی به نام جورج واشنگتن کارور ( George Washington Carver ) تحقیقاتی رو روی بادام زمینی انجام داد و نتیجه کاری این مرد میشه کره بادام زمینی صنعتی که انقدر توی خارج ازش صحبت می کنن . به این مرد حتی لقب « پدر صنعت بادام زمینی » دادن .
بعدها هم به صورت جهانی صادر میشه و خیلی هم مورد استقبال قرار میگیره .
از قبل8 تا نظر داشتیم!


