پستهای آسمانی - هفته اول خرداد
پستهای آسمانی یک سری از پستها هستن که به صورت هفتگی، دوشنبهها منتشر میشه. توی این پستها قراره پستهای مفیدی که از نظر بنده مفید و فاخر بودن و نظرم رو جلب کردن به خوانندههای دیگه بلاگ معرفی کنم و نکته مورد توجه خودم رو که قابل ذکر هست ... بیان کنم. در واقع یه جور هفتهنامه بلاگی هست. اگر با پستهای آسمانی آشنا نیستین، میتونین با این پست، بیشتر با انگیزه و ساختار این سری آشنا بشین.
اما این بار شما هم میتونین به وبلاگها امتیاز بدین و نحوه نگارش ... موضوع ... و مواردی که به نظرتون اون مطلب رو از بقیه بهتر میکنه با استفاده از پنج ستارهی زیر هر مطلب، امتیازدهی کنید تا ارزش اون پست برای اکثر خوانندهها مشخص بشه و برای آیندگان بمونه. ترتیب ستارهها از راست به چپ هست و اولین ستاره از راست، رای یک ستاره، و آخرین ستاره از راست یعنی اولین ستاره از چپ، رای ۵ ستاره هست و دقت کنید که هر فردی فقط یک بار میتونه به هر پست امتیاز بده.و یک خواسته:
اگر وبلاگی به نظرتون محتوای مفید و با ارزشی داره، در بخش کامنتهای این پست همراه با لینک به من معرفی کنین تا بتونم در پستهای آیندهی آسمانی، به بقیه دوستان معرفی کنم و همینطور بتونیم از اون وبلاگ و نویسندش قدردانی کنیم.
این هفته به دلیل تعداد بالای پستهای آسمانی و برای رسیدن به پستهای به جا مونده از هفتههای قبل تصمیم بر این گرفتم که تعداد پستها رو بین ۱۰ تا ۱۵ پست به صورت متغیر و بر اساس ترافیک پستی نسبت به پستهای به جا مونده و تازه منتشر شده، نگه دارم. پستهای این هفته یه جورایی رنگارنگ هستن چرا که از طیفهای مختلف موضوعی و محتوایی انتخاب شدن و خیلی خوشحالم از این تنوع و گستردگی محتوا توی وبلاگستان فارسی. وبلاگنویسهایی با پیشینه فکری و شغلی و فرهنگی مختلف که دنیای محتوای فارسی و اینترنت رو شکل میدن و به بهتر شدن اینترنت به نوبهی خودشون کمک میکنن. و اما پستهای آسمانی هفتهی اول خرداد ماه ۹۹ خورشیدی جلالی:
۱۳۸
ما وقتی بهکرات مشاهده میکنیم که دوتا اتفاق همزمان رخ میدند، بین اونا رابطه علت و معلولی برقرار میکنیم و براساس تقدم و تاخرشون اولی رو علت و دومی رو معلول در نظر میگیریم.
هیوم معتقده این الگوسازی و برداشت ذهنی از یه پیشفرض ذهنی دیگه نشات میگیره و اون هم اینه که اونچه در گذشته رخ داده، بدون شک در آینده هم اتفاق میافته.
قسمت 82 ناروتو شیپودن، یک دلیل برای اضافه کردن آن به لیستتان
اپیزود 82ناروتو شیپودن، یا همون فصل چهار قسمت 11، شاهکار بود. یه شاهکار عجیب، از همه نظر. داستان، نور و رنگ، انیمیت و...)
تصمیم گرفتم قلم(کیبورد؟) به دست بگیرم و حتی شده یه چیز غیر داستانی، یعنی نقد(بیشتر تعریف) این اپیزود رو بنویسم. خیلی از چیزهایی که اینجا مینویسم، ترجمه شده یه سری سایت هاست که فیلتر شدن و یا صرفا نقطه نظر خودمه. و البته، دارای اسپویل هست. اگه هم میخواید بخونید، سعی کنید اسما رو یاد نگیرید.
چه تفاوتی بین استانداردهای WPA، WPA2 و WPA3 وجود دارد؟
در شبکههای وای فای برای تامین امنیت، استانداردهای مختلف WEP، WPA، WPA2 و WPA3 وجود دارد. اما تفاوت این استانداردها در چیست؟
شبکه وای فای اما به واسطه یک سری پروتکلهای امنیتی تامین میشود که نامهای اختصاری دارند. از این رو احتمالا برای عده زیادی از کاربران تشخیص برتری این پروتکلهای مشکل است.
دهکده پوتمکین و واقعیتهای غیرواقعی
نقل کردهاند روزی کاترین بزرگ روسیه تصمیم گرفت تا برای دیدار از قلمرو تحت فرمانرواییش سفری به دانوب انجام دهد.
گریگوری پوتمکین، وزیر اعظم ملکه میدانست که دیدن فقر و تنگدستی مردم منطقه خوشایند ملکه نخواهد بود، از اینرو وزیر اقدام به بنای روستاهایی ساختگی در سواحل رودخانه دانوب نمود و این روستاهای ساختگی را با دهقانانی که به زور مجبور شده بودند تا هلهله شادی سر دهند ...
مهدی آنیلی
حتما شما هم شنیدید، یه روزی مشرکا رفتن پیش پیامبر و بهش گفتن هر چی ثروت و مال و منال بخوای بهت می دیم ولی ازت می خوایم که از آیینت دست برداری. پیامبر هم دلخور شد و جوابی داد دندون شکن و قاطع!
فرمود اگه خورشید رو تو دست راست من و ماه رو تو دست چپم بذارید، من هرگز دین و رسالتم رو رها نمی کنم.
چالش سی روزه شرح حال نویسی
دقیقا یادم نمی آد کجا دیده بودمش، ولی یه چالش 30 روزه شرححال نویسی بود که خیلی وقت بود می خواستم انجامش بدم و همه ش می گفتم از شنبه.
دی تقریبا یادم رفته بود دیگه. امروز داشتم فولدرهامو مرتب می کردم که دیدمش تو یکی از وردام. دیدم بیکارم و موضوع هم که ندارم بنویسم، بشینم اینو شروع کنم حداقل یه کاری انجام بدم. :دی
ساخت مرورگر با سی شارپ
به نام حق، عرض سلام و درودی خدمت دوستان و کاربران عزیز این وب و همچنین بازدیدکنندگان جدید که تازه به این وب تشریف آوردن، قدم رنجه فرمودن :)
توو این پست میخوایم پروژه محور پیش بریم و یه مرورگر ساده و کوچولو با سی شارپ بنویسیم. این مرورگر برخلاف تصور عموم کد های زیادی نداره و خیلی هم ساده و شیک و مجلسیه.
شما از چه پستهایی و چرا
خوشتان آمد؟
از قبل18 تا نظر داشتیم!


