پستهای آسمانی - هفته دوم خرداد
پستهای آسمانی یک سری از پستها هستن که به صورت هفتگی، دوشنبهها منتشر میشه. توی این پستها قراره پستهای مفیدی که از نظر بنده مفید و فاخر بودن و نظرم رو جلب کردن به خوانندههای دیگه بلاگ معرفی کنم و نکته مورد توجه خودم رو که قابل ذکر هست ... بیان کنم. در واقع یه جور هفتهنامه بلاگی هست. اگر با پستهای آسمانی آشنا نیستین، میتونین با این پست، بیشتر با انگیزه و ساختار این سری آشنا بشین.
اما این بار شما هم میتونین به وبلاگها امتیاز بدین و نحوه نگارش ... موضوع ... و مواردی که به نظرتون اون مطلب رو از بقیه بهتر میکنه با استفاده از پنج ستارهی زیر هر مطلب، امتیازدهی کنید تا ارزش اون پست برای اکثر خوانندهها مشخص بشه و برای آیندگان بمونه. ترتیب ستارهها از راست به چپ هست و اولین ستاره از راست، رای یک ستاره، و آخرین ستاره از راست یعنی اولین ستاره از چپ، رای ۵ ستاره هست و دقت کنید که هر فردی فقط یک بار میتونه به هر پست امتیاز بده.و یک خواسته:
اگر وبلاگی به نظرتون محتوای مفید و با ارزشی داره، در بخش کامنتهای این پست همراه با لینک به من معرفی کنین تا بتونم در پستهای آیندهی آسمانی، به بقیه دوستان معرفی کنم و همینطور بتونیم از اون وبلاگ و نویسندش قدردانی کنیم.
این هفته پستها رنگ و بوی متفاوتی نسبت به هفته قبل دارن. پستهایی که نکتههای ریز و خاصی دارن و شاید راحت ازشون بگذریم، به وبلاگهاشون اهمیت ندیم و بعد از مدتی متوجه این نشیم که چه چیزی رو از دست دادیم! این هفته بیشتر با پستهایی آشنا میشین که رنگ و بوی راه حل دارن تا ادبی و زیبا نویسی، رنگ و بوی جدیدی دارن و شما رو به دنیاهای خودشون راهنمایی میکنن. وارد هر دری که بشین، با سبک و سلیقههای مختلفی آشنا میشین. وبلاگنویسهایی که با دلهای پر شور و شوقشون به وبلاگستان فارسی و تفکرات ما، نسیمی خنک و ایدهای به سبک خودشون هدیه میکنن:
اگر کارمند هستی یا بیکار، فرقی نداره یک کار آفرین آنلاین باش
آینده دنیای ما (طی حداقل 10 سال آینده) بر روی شبکه اینترنت می گذرد و البته پس از این زمان ممکن است پدیده های جدیدی بر دنیای ارتباطات حاکم شود.
ولی در حال حاضر و تا چندین سال بعد این قطعیت وجود دارد که فضای آنلاین سالیانه و حتی روزانه در حال رشد و جا باز کردن در بین عموم مردم است و موج آنلاین شدن به تک تک منازل در این کره خاکی رسوخ خواهد کرد.
ستاره راک ⭐
یکی از حسرت های زندگیم اینه که چرا توی دهه 80-90 میلادی نیستم زمانی که همه چیز بوی تازگی میداد مردم به معنای واقعی عاشق میشدن.
و بهترین خواننده های تاریخ توی اوج بودن هر آهنگی که خونده میشد صدها بار گوش داده میشد بدون این که از ارزشش کم بشه یا فراموش بشه. دردناک ترین چیز واسم دیدن سفید شدن موی راک استارهای بزرگه.
بابی پیرس مردی که اردکها را دوست داشت
در دور یک چهارم نهایی المپیک 1928 آمستردام بابی پیرس (Bobby Pearce) استرالیایی به مصاف وینسنت ساورین (Vincent Saurin) فرانسوی رفته بود.
پیرس با قدرت و فیزیک خاص خودش همه رقیبان را در دورهای قبل تار و مار کرده بود. به گفته حاضرین، او در نزدیکی خط پایان قایق خود را متوقف میکرد تا رقبایش را از دوردستها تماشا کند.
شاهنامه/ ۲۸
تا اونجایی پیش رفتیم که لهراسپ پادشاهی رو به گشتاسپ واگذار می کنه و حالا ادامه اش:
گشتاسپ صاحب دو پسر می شود؛ اسفندیار و پشوتن.
این که بیایم و در مورد کتابهای پارسی مثل شاهنامه بنویسیم به نظرم واقعا قابل ستایش و زیباست. بیشتر خوانندههای ما با این مسائل آشنا نیستن و به نظرم وبلاگهای واقعا کمی در این زمینه نوشتن و محتوا خیلی کمی در مورد ایران و ایرانی وجود داره. وجود چنین وبلاگنویسهایی که به هویت ملی خودشون اهمیت میدن و خواندهها و دانستههای خودشون رو با بقیه به اشتراک میذارن ... خیلی خیلی کمه ...
شما از چه پستهایی و چرا
خوشتان آمد؟
از قبل25 تا نظر داشتیم!







